Vásárlási információ

Termékek anyagi minősége:

Minden ékszer( tengerész (navy ) karkötő, horgonyos karkötő, horgos karkötő, fonott karkötő, vastag kötélből készült karkötő, nyaklánc) alapját a hajózás során is használatos kötél adja. Ezáltal mind a vizet, mind az UV sugárzást kivállóan bírja. A horgonyok, horgok és egyéb nem nemesfém összetevők felületkezelt öntött fémből készülnek. Az esetlegesen fellépő fémallergia miatt felelősséget nem vállalunk. Minden terméket díszcsomagolásban szállítunk!

Egy karkötő típus rendelhető valódi, 925-ös tisztaságú ezüstből vagy bronzból készült horgonnyal is, melyek egyedileg, névre gravírozva is rendelhetők. Két fajta gravírozott horgonnyal lehet karkötőt rendelni! ( A karkötő színe választható:) ) Az ezüst és a bronz is teljesen szimmetrikus, aminek egyik oldalán a Raven Factories R és F kezdőbetűi vannak és a másik oldalára ugyan olyan típusú betűkkel két szabadon választott betű gravíroztatható ( legördülő menüből választható). A gravírozott karkötők elkészítése a rendelés leadásától / vételár kifizetésétől számítottan 8 napot vesz igénybe. A bronz, illetve ezüst elemek idővel elszíneződhetnek, oxidálódhatnak. Folyamatos viselés mellett, ez az elszíneződés, vagy oxidréteg lekopik, a karkötő tiszta marad. Ennek semmilyen egészségkárosító hatás nincs. Fémtisztító kendővel könnyedén újra fényesre polírozhatók. Termál illetve gyógyvízben kerülendő a karkötő viselése, mivel elfeketedhet, ezért felelősséget nem vállalunk! Gyöngy termékeink ásványi gyöngyökből készülnek, az egyéb kiegészítők közül a buddhafej, csontvázfej fémből, az összekötő pedig gumi damilból.


Garancia:

Minden termékre a hatályos jogszabályok szerint rendeltetésszerű használat mellett, a jogszabályok szerint előirt garancia van. Bármilyen probléma esetén kérem keressen a KAPCSOLAT menüpont segítségével.


A rendelés menete:

Az oldalra regisztrálni, a fiókom menüpont alatt lehet. Vásárolásra, regisztráció nélkül is van lehetőség. Rendelni, a megfelelő termékre kattintva, karkötő esetén, a méret és a mennyiség beállításával lehet. Fontos, hogy az itt említett méretek, szorosan mért csuklóméretek ( A karkötő természetesen nem lesz szoros, a megfelelő ráhagyással készülnek). Ezután a ,,kosárhoz ad,, gombra kattintva bekerül a kosárba. A termékek kiválasztása után, az ,,irány a pénztárhoz,, gombra kattintva fejezhető be a vásárlás. Az szállítási és számlázási adatok kitöltése után, a szállítási mód kiválasztása következik. Ezután a fizetési mód kiválasztásával fejezhető be a vásárlás. Lehetőség van utalással, utánvétellel, vagy PayPal használatával fizetni. A számalaszám és a rendelés adatai a megadott e-mail címre a rendelést követően érkeznek, ha nem így történne kérem nézze meg a SPAM mappát is. Rendelésre kizárólag a www.ravenfactories.com honlapon keresztül van lehetőség, egyéb módon érkező rendeléseket nem áll módunkban felvenni.


Fizetési feltételek:

A termék gyártása az utalás megérkezte után kezdődik. A postára bocsátás a vásárolt termékek árának beérkezése után legkésőbb 7 nappal történik. Amint a postázás megtörtént, erről e-mail értesítés kerül megküldésre a vásárló részére ( SPAM mappa itt is figyelendő). Az feltüntetett árak minden adót és egyéb terhet tartalmaz.


Szállítás:

A termékeket a Magyar Posta Zrt. szállítja házhoz párnás betéttel bélelt csomagolásban. Az elsőbbségi ajánlott postázás költsége előre utalás esetén egységesen 500 Ft. További szállítási lehetőség az utánvétellel történő szállítás. Az utánvétel költsége a vevőt terheli. Ez egységesen 2000Ft. 10 000 Ft feletti vásárlás esetén a vevőt postaköltség nem terheli.(Utánvétellel történő szállítást kivéve.) Ha a megrendelés összértéke eléri a 10 000 Ft-os összeghatárt, a rendszer automatikusan érzékeli ezt, és megjelenik az ,,ingyenes házhoz szállítás,, menüpont. Ez esetben ezt kiválasztva kell folytatni a vásárlást, így postaköltség nem terhelődik.


A szállítástól elállás:

Ha a www.ravenfactories.com, www.ravenfactories.hu webáruház, a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék elkészítéséhez nem áll rendelkezésére bármilyen alapanyag, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni, illetve a fogyasztó által fizetett összeget legkésőbb 30 napon belül visszatéríteni. A megrendelő, a megrendeléssel nyilatkozik arról, hogy nagykorú.


Adatkezelés:

Minden adatot a jogszabályban 2011. évi CXII. tv.) előírt módon, bizalmasan kezelünk! A személyes adatokat kizárólag a szerződés teljesítése érdekében tároljuk.


Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia:

A megrendelő a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a vásárló által fizetett vételárat legkésőbb az elállástól számított 30 napon belül visszaszolgáltatni. Ha a megrendelt árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, vagy az Eladó nem a megrendelt terméket küldte ki akkor azt az Eladó 8 napon belül díjmentesen kicseréli. A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 15 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától.


A Vásárló az elállási jogát gyakorolhatja:

A termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a törvény szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított tizenöt munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig. Ha a törvényi előírás szerinti írásbeli megerősítés kézhezvétele, annak ismertetésére a termék kézhezvételének napjától, vagy a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, abban az esetben attól az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb, mint nyolc munkanap van hátra. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Az Eladó. a Vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríti. A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja a törvényi előírás szerinti elállási jogot olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, vagy amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, tehát a vásárlót nem élhet a vásárlástól való elállás jogával egyedi készítésű áru értékesítése esetében, (pl.:nemesfém gravírozott termékek). A törvény további részletei megtekintése ITT. A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. Amennyiben a visszaküldött áru nem rendeltetésszerű használatból fakadóan hibás, törött, nincs újraértékesíthető formában, akkor az Eladó a kártérítési igénnyel élhet.


Megrendelés módosítása, törlése:

A 2001. évi CVIII. törvény értelmében az webáruház szoftvere megrendeléskor a vásárló felé a megadott e-mail címre értesítést küld. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek, csak jelzi a vásárló felé, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az Eladó felé. Amennyiben ez a levél 24 órán belül nem érkezik meg, a vásárló megrendelési kötelezettségei megszűnnek. Kérem, tekintse meg a SPAM mappát is, mert a levelző rendszer esetleg SPAM levélként kezeli a megrendelésről szóló e-mailt. Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására a KAPCSOLAT menüpont segítségével.


Szolgáltató adatai:

Név: Holló Péter

Elérhetőség: +36704322147

Lakhely: 1039 Budapest Szindbád út 2. 11/117.

Adószám: HU 52510768-1-41


Copy Right:

A honlap tartalma (szöveg és képek) Holló Péter kizárólagos szellemi tulajdonát képezik. Írásos vagy szóbeli engedély nélkül sem online, sem nyomtatott formában tilos felhasználni. A honlap tartalmával bárminemű jogtalan visszaélés büntetőjogi feljelentést és kártérítési pert von maga után.